Bokning: Per Persson

Nästan tre år har gått sedan Perssons Pack sa tack och hej med två utsålda spelningar på Nalen i Stockholm. Stämningen gick att ta på när hängivna fans sa adjö till sina hjältar. När Packet gick av scenen och ljuset släcktes strömmade Vera Lynns ”We´ll meet again” ur Nalens högtalare. Kanske fanns det redan då en tanke framåt…

Sedan avslutet med Perssons Pack har frontmannen Per Persson turnerat på egen hand och blandat gammal reportoar med nytt, ännu osläppt material. På juldagen 2016 sattes ett ultrakompetent band ihop för att spela med Persson på hemmaplan i Bollnäs under namnet “Per Persson & Bandet”. “Bandet” bestod av David Nyström på klaviatur, Stevie Klasson på gitarr, Martin Tronsson på bas och Norpan Eriksson på trummor. Succén var ett obestridligt faktum och alla var eniga om att fortsätta projektet.
I början av mars klev Persson med bandet in i studion för att skapa vad som kommer resultera i ny musik under våren. Dessutom kommer man tillbaka till platsen där en resa slutade 2014 – Stora Salen på Nalen – för en spelning lördag 27 maj.