Events & Brands

Lösningar skräddarsys från fall till fall men resultatet förblir detsamma – en oförglömlig upplevelse som inte sällan hamnar på besökarnas årsbästalista.

Vad vi gör

De senaste åren har musikbranschen förändrats från en orörlig koloss med invanda mönster och tillvägagångssätt till en bransch där aktörer alltid måste vara mobila och nytänkande. Det var ur denna våg av nytänkande som Jubels avdelning Events & Brands föddes. En avdelning ser nya lösningar på gamla problem.

Events & Brands arbetar aktivt med att koppla samman varumärken med artister samt att arrangera event, vilka kan röra sig från konserter till företagsfester. Det är just den blandningen som gör Events & Brands till ett unikum, då avdelningen använder kunskap från musikbranschen och applicerar den på helt nya projekt som antingen kan stå inom ramen för musik eller utanför. Fokus ligger på att dra nytta av den pågående digitaliseringen samt att ständigt tänka långt utanför den traditionella box som tidigare varit en mur inom event och varumärkessamarbeten.

Team

Special Project Manager

Annie Mellström

Project Manager

Rebecca Fredriksson

Rebecca Fredriksson

Social Media Manager

Emma Bergendahl

Project Manager

Caroline Ullman

Project Manager

Joanna Blomdell

Case

Diös Next Level

Låt Live Leva

Woodland

HudikKalaset

Volvo Studio

OKQ8

Nationaldagen i Sundsvall

Zound Industries

Läkarmissionen

Tisdagar på Ystegårn

Diös Festival

André Myhrer

Bilbolaget Loves Music

Hälsingevind

World Cup Åre

Sommarens Sista Konsert

Nattskiftet

Diös