Albin Johnsén & Jakob Karlberg

Att Albin Johnsén och Jakob Karlberg är hitmakare av rang råder det ingen tvekan om. Med en låtskatt bestående av bland andra ”Din Soldat” (Johnsén) och ”Fan va bra” (Karlberg) har de tillsammans nått upp till 200 miljoner streams, en nästan astronomisk siffra. Nu har de blivit dags för de två att gemensamt ge sig ut på en klubbturné för att omvandla deras kataloger till en hitkavalkad i liveformat.

Albin Johnsén slog igenom med debutsingeln ”Din Soldat” år 2014 och sedan den första knapptryckningen på play har låten fått över 48 miljoner streams och banat väg för en musikalisk succéresa. Nyligen släpptes även Johnséns album ”kärnobyl” och inom en snar framtid väntas ny musik av Albin Johnsén.

Jakob Karlberg tog hela Sverige med storm när han 2015 debuterade med låten ”Fan va bra”. Spåret har streamat öve 30 miljoner gånger, legat på A-rotation på P3, blivit dubbelt platinacertifierad och nominerats till ”Årets låt” på Grammisgalan 2016. Hösten 2019 steg Karlberg återigen upp på toppen genom singeln ”Över mig”, en låt som också blev det första släppet på labeln Realistic Recordings, en etikett startad av turnékamraten Albin Johnsén.

Klubbturnén kommer vara en show av stora mått och kommer fyllas av hits signerade Albin Johnsén och Jakob Karlberg.

Ansvarig

Martin Rosell

martin@jubel.se

Upcoming gigs