Jack Moy

Ballonger och konfetti, vi sparkar måndagsbluesen rakt upp i koreanernas nättak och skriker ut den glada nyheten att Jack Moy är vårt senaste tillskott i familjen!

Jubel adderar från och med idag ännu ett tungt namn till sin redan starka live-roster. Med Jack Moy i uppställningen fylls en tidigare vakant plats av känslostormande indie som fyller den stora scenen. – Influenserna av folk-pop och indie rock, Jacks särpräglade raspiga röst och brutalt ärliga texter samt energiska melodier fyllda med lekfulla gitarr-riff skapar ett omistligt Jack Moy-sound som vi vill vara med och sprida över landet, säger Martin Rosell/Jubel

– Efter ett ha spanat på varandra som ungdomar på ett högstadie-disco är det äntligen dags. Det faller sig på något sätt helt naturligt att lämna över bokningen till just JUBEL efter många lyckade samarbeten med dem på andra håll. -Jack Moy

Med över 15 miljoner streams på Spotify och regelbundna radiopluggar i både Skandinavien och internationellt, har den brittisk/svenske Jack Moy visat att det finns en plats för det organiska indierocksoundet och har hittat sin egen musikaliska nisch. 

Efter att ha gett ut debutalbumet “All Alone On A Monday” på egen etikett 2014, har Jack Moy gått från okänd till känd. Alla spelningar på Youtube, Spotify, Itunes, TV och vanliga radioprogram (P3, P4, NRJ och Bandit Rock) har resulterat i fanatiska fans i Sverige. 

Jack släppte nya plattan ”Live Fast, Die Last”  den 13:e juni följt av en spelning Lisebergs stora scen den 1:a augusti.

Ny musik Från Jack Moy släpps under hösten 2018.