Misery Loves Co

Misery Loves Co

Svenska Grammisvinnarna Misery Loves Co är tillbaka. Sedan återkomsten 2016 har industri-pionjärerna med sina omtalat intensiva spelningar i Europa och USA visat att de är starkare än någonsin. Samtliga konserter recenserats med maxbetyg.

För att citera Slavestates recension från Nalen “Setlisten som blandar nytt och gammalt material är av yttersta världsklass. Misery Loves Co är här för att stanna.”

Betyg 5/5

Efter konserten på Gefle Metal Festival skrev Rockbladet:

”Misery Loves Co är tillbaka och det med besked, terapisessionerna fortsätter förhoppningsvis, för ingen i publiken skulle kunna överleva ett uppbrott till.”

Betyg: 10/10.

Sweden Rock Magazine var lika lyriska efter bandets spelning på Sweden Rock Festival 2018 och i recensionen kallades frontmannen Patrik Wirén för ”en sorts mörkrets David Lee Roth”.

25 år efter att bandet bildades i Uppsala har både låtskrivandet och framträdandena vässats till perfektion. Lyssna bara på Would You?”, ”Suburban Breakdown” eller den egensinniga covern på Garbages hit ”Only Happy When it Rains” som släpptes hösten 2018. Alla tre låtarna har mixats av Roberto Laghi (In Flames) och under hösten 2019 släpps ett efterlängtat album.

Misery Loves Co har definitivt återerövrat den svenska industrimetal-tronen.

Ansvarig

Annie Mellström

annie@jubel.se

Upcoming gigs