Theoz

Med 2,5 miljoner följare på sociala medier är Theoz en av Sveriges största ungdomskändisar och influencers. Han har skapat videos med andra artisters musik i flera år och stått på scen med några av Sveriges största popstjärnor.

Trettonåringen från Linköping fick tidigare i år skivkontrakt med Warner Music och släppte sin singel ”Het”i mitten av sommaren. Den officiella musikvideon finns på Theoz YouTube-kanal och har setts över 4 miljoner gånger.

Theoz resa startade när han började dansa framför kameran för några år sedan, och när den nu populära appen Musical.ly lanserades hittade han en plattform där han kunde utveckla sin kreativitet och skapa fans runt hela världen. Där har han idag över 2 miljoner (!) följare och i år var han nominerad i kategorin ”Årets Musical.ly” och ”Årets profil” på galan Guldtuben. På Instagram har Theoz över 200k följare och på YouTube 132k följare.

Detta är bara början på en lysande framtid för Theoz. I sommar har vi sett honom uppträda i flera olika TV-program (Sommarkrysset, TV4 Nyhetsmorgon, Sommarlov) och har turnerat Sverige runt.