Blomster

Blomster

19-åriga Blomster är aktuell med en avskalad tolkning av Den Svenska Björnstammens populära och hyllade klassiker “Vart jag mig i världen vänder”. Orginallåten släpptes 2011 och toppade då alla stora listor i Sverige.

“Jag känner väldigt starkt för den här låten och jag tror att många har en stark anknytning till den. För mig handlar låten om att man inte alltid riktigt vet vilken väg man ska ta i livet.” Berättar Blomster.

Emma Blomster, som artisten egentiligen heter, har lång musikalisk erfarenhet trots sin unga ålder. Hon studerar på Kulturama, har bott i Santa Barbara i USA där hon tagit sånglektioner samt har länge sjungit i kör. Innan hon bestämde sig för att spela in ”Vart jag mig i världen vänder” var hon helt inställd på att engelska var hennes musikspråk men efter att ha jobbat med detta släpp fann hon kärleken till att skriva och sjunga på svenska. Hon jobbar just nu tillsammans med bland annat Jarly och Niklas Berglöf som båda var involverade i Den Svenska Björnstammens originalsläpp, samt också har jobbat med många andra svenska artister som Veronica Maggio, Molly Zandén, Movitz! med flera.