NAAH

NAAH

NAAH är en av de senaste stjärnskotten på Stockholmshimlen. Som självständig låtskrivare och artist har hon satt sin egen prägel på musiken med en ironisk ton, nytänkande “groove beats” och lekfulla melodier. Senaste singeln ‘Worth it‘ har streamats en halv miljon gånger. Nu är NAAH aktuell med låten ‘Sippin‘ – och med den kommer hon att lysa ännu starkare under 2018.

NAAH’s självinsikt har gjort henne duktig på att låtsas att allt är bra, tills att det faktiskt blir så. Något som delvis speglas i låten ‘Sippin’.
NAAH berättar om låten:“Sippin skapades efter att jag och min vän Oliver skrivit fett många deppiga låtar på sistone.. Vi kände att det var dags att skapa något glatt! Vi snackade om hur det är konstigt att trots att vi aldrig kämpat så mycket rent ekonomiskt som nu (när en är ny i musikbranschen) så har det ändå aldrig känts så kul att jobba! ‘’Rather have a full pint, don’t care for champagne’’… jag är inte så picky bara jag får göra det jag mår bra av! “

Förutom att spendera nästan all sin vakna tid på musik. Vill hon dedikera sitt liv till djur och pratar gärna om allt från jämnställdhet, familjeförhållanden till konspirationsterorier. När hon inte springer för sitt liv från gigantiska varanödlor i Thailand, grubblar hon över allt från varför mensskydd inte finanserias av staten till hur det hade varit att vara kille.