Safari

Safari

Artisten Safari har fått en tydlig igenkänningsfaktor med sin klassiska skånska dialekt. Under tiden i Idol fick vi se starka uttryck på scenen där han visade mycket känslor som berörde tittarna. Tidigare i år släppte Safari den glädjefulla och somriga singeln “Ung och Naiv” som handlar om han och hans lillebrors uppväxt och hur livet förändras.

I fjol medverkade Safari i Idol och kom på femte plats. Efter sin tolkning av Thomas Stenströms “Slå mig hårt i ansiktet” blev Joakim Jakobsson hyllad av både juryn och svenska folket. Framförandet beskrevs som en riktigt klassiker och fick stående ovationer.

Safari berättar om låten: Att helt genuint älska någon så mycket att man verkligen skulle göra allt för denna person! Så läser och förstår jag texten på denna fantastiska låt, när jag sjunger denna låten så har jag en speciell människa i mina tankar som alltid kommer finnas kvar oavsett tid och rum vilket gör att låten för mig får en djupare mening!Slå mig hårt i ansiktet fastande i min skalle redan 2014 då jag la ut en cover på youtube på låten och den bara exploderade med över 100 000 spelningar på kort tid!Testade och göra en liknande version i idol och svenska folket haglade komplimanger till mig så nu känns det bara äntligen rätt att få släppa den på spotify känns super häftigt!