Byrå

RELEASER
Jubel är världens första fristående reklambyrå i musikbranschen. Idén är enkel; artisten skapar musiken och uttrycket, vi hjälper till med marknadsföring och försäljning. Artisten äger alla rättigheter och frontar utåt som egen label, medan vi tar betalt för vårt arbete. Förhållningssättet är identiskt med egentligen alla andra branscher, där producenten tar fram en produkt och tar hjälp av en byrå för att marknadsföra och sälja den. Byrån syns aldrig utåt, men hjälper till att lyfta fram producenten.
Vi jobbar både direkt med artister samt tillsammans med managements och labels.

Exempel på tjänster vi tillhandahåller:
– Projektledning
– Pitch till digitala distributörer som Spotify och Apple Music
– Pitch mot radio
– PR
– Kreativa kampanjer för att sticka ut i bruset

Hör av er till adam@jubel.se och/eller karin@jubel.se om ni vill jobba med oss!

VARUMÄRKESSAMARBETEN
Jubel representerar ett stort antal artister när det kommer till varumärkessamarbeten, däribland artister som ligger hos managementbolagen Mr RadarAlbot & AlbotArtist Company Ten och Autonom. Mer om deras artister och klienter på respektive hemsida.
Jubel samarbetar även med managementbolaget Core Talent som har klienter Andre Myhrer och Susanna Kallur. Tillsammans med dem jobbar vi för att skapa relevanta partnerskap och samarbeten för dessa profiler och under säsongen 2016/2017 gör vi ett stort varumärkesprojekt med André Myhrer i resan mot VM i Åre 2019.