Gustaf & Viktor Norén

Fördelat mellan de båda står decennier av musikalisk erfarenhet, för den ena som tidigare frontman i Mando Diao och för den andre i Sugarplum Fairy och State Of Sound. Sedan 2019 gör bröderna Gustaf och Viktor Norén musik tillsammans, något som bland annat resulterat i albumet ”Hymns to the Rising Sun”, en hyllad medverkan i Så mycket bättre och nu senast dubbelsingeln ”Dansen som aldrig tar slut” / ”The River That Never Runs dry”.

Under hela 2022 har Gustaf & Viktor Norén besjungit årstiderna och när året sammanfattas kan man konstatera att de sålt ut Cirkus i Stockholm x 3 och gjort lika många konserter i Filadelfiakyrkan, lockat närmare 3000 personer till en fjälltopp i Härjedalen och fyllt Vasas gamla borggård vid Vadstena slott. I december avslutade det året med att fylla Tegera arena i Leksand med en julkonsert på Norénskt vis.

Under 2023 har bröderna fortsatt att bygga nya traditioner till sin publik samtidigt som de varit aktuella med sitt egna hyllade tv-program ”Bröderna Noréns underbara resa” som sändes på TV4. Viktor har under året dessutom agerat jury i Talang samtidigt som han axlat huvudrollen i musikalen Hair tillsammans med Moonica Mac.

I december är det återigen dags för Gustaf & Viktor Norén att under tre kvällar inta Filadelfiakyrkan i Stockholm med sin Norénska julkonsert. Precis som förra årets slutsålda julturné så kommer bröderna att under kvällen hylla julen med sånger i folkton.

 

Boka Artisten

Erik Ohlsson

erik@jubel.se

Kommande evenemang

Se alla

Gustaf & Viktor Norén på Spotify