Ladieslovehiphop

[ SV / ENG ]

Ladieslovehiphop / LLHH’s resa startade 2014 som ett DJ-kollektiv och klubbkoncept grundat av barndomsvännerna Linda Nápoles, Rebecca Tegegne och Nataša Marijana. LLHH kom till via ett samtal mellan vännerna kring bristen på kvinnlig representation och utbud av musikaliskt innehåll i Stockholms nattliv. 
Tillsammans bestämde sig vännerna för att börja DJa, arrangera klubbkvällar och lyfta nya artister.Detta har lett till att LLHH har skapat sig ett trovärdigt namn och arbetar numera som ett kreativt kollektiv.

I dagsläget planerar dom andra upplagan av Ladieslovehiphop Festival och arbetar kreativt bakom Lindas artistprojekt som går under namnet Nápoles. De har tidigare blivit bokade som warm-up DJs för Beyonce och Jay-Z på Friends Arena 2018 och även varit warm-up DJs på Silvana Imams “Helig Moder Tour” 2019.

LLHH är banbrytande och unika i sitt sätt att skapa vibrerande danssgolv, relevatana och syftesdrivna upplevelser som gör Stockholm till en mer attraktiv och rolig destination. Deras systrarskap och syftesdrivna entrepenörskap gör dom till nästa generations förebilder.

[ SV / ENG ]

Ansvarig

Jessica Belenius

jessica@jubel.se

Upcoming gigs