Andreas Wijk

Artisten och multitalangen Andreas Wijk har redan åkt på sin första turné i Skandinavien, modellat åt de största modehusen i världen och skapat en stor plattform på nätet. Han startade på youtube som 15-åring och det var då allt började…

Musikkarriären drog igång för sju år sedan när Andreas pluggade musik och började lägga upp covers på Youtube. Med flera miljoner visningar på sina tolkningar som bland annat “Wonderchild” började såklart skivbolagen visa intresse. När han var 18 år signade han ett musikkontrakt med ett majorbolag i USA. Han blev ensam satt på ett flyg till Los Angeles för första gången och insåld med den amerikanska drömmen om att bli en stor artist. Andreas trodde på allt som utlovades, men inget blev som sagts och projektet blev åsidosatt. För att få utlopp för sin kreativitet byggde han under tiden en karriär som Sveriges största (och första) manlige influencer inom mode.
Avtalet med skivbolaget är efter 6 år äntligen klippt och Andreas är redo att släppa lös alla musikaliska projekt som han på egen hand har jobbat på under dessa år. Multitalangen har levererat stort under 2018 med flera singelsläpp och ett debutalbum. Musiken har tagits emot otroligt väl och har uppnått över 2 miljoner streams på Spotify.

Season 1 [Episode 1-14] släpptes den 23e november 2018 och ges även ut i limiterad upplaga som vinyl.

Upcoming gigs