Carola

Innan jul släpptes Carolafesten på Avicii Arena och biljetterna tog slut på mindre än två dagar. På allmän begäran kan vi stolt meddela att firandet av Carola inte tar slut där. Och det börjar inte ens där. Nu står det klart att hon tar ett grepp om sin musikskatt och lanserar ett koncept som inte liknar något annat med konserter i fyra olika musikvärldar. Med start den 19 april på rockscenen KB i Malmö och med närmare 30 konserter utspritt i Sverige och Norge kommer Carola att under hela året fira livet, musiken och 4 decennier i rampljuset. 4 musikvärldar ska celebreras under konceptet ”Carola 4 Faces”.

4 decennier har gått sedan det monumentala genombrottet med ”Främling” då Carola Häggkvist vann med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Nu gör hon det bara Carola själv vågar göra, tar grepp om sin musikskatt och etablerar ett koncept som inte liknar något annat. Efter ett par miljontals sålda album och en aktiv musikkarriär tar Carola sina 4 största musikaliska uttryck till en helt ny nivå då hon kommer att ge varje genre det utrymme musiken och publiken förtjänar på de konsertplatser som musiken är ämnade för.

Popen inleds med ett firande på ett slutsålt Avicii Arena och därefter blir det folkfest och stor sommarturné, rocken går självklart av stapeln på rockklubbar, musikal på konserthus och gospeln i kyrkan.

För mer info om 4 Faces och respektive musikvärld besök carolafesten.se

Boka Artisten

Erik Ohlsson

erik@jubel.se

Kommande evenemang

Se alla

Carola på Spotify