Lasse Holm

Med fem vinster i Melodifestivalen och över sjuhundra låtar utgivna på vinyl och CD och mer än sjuttio låtar på Svensktoppen är Lasse Holm svensk populärmusik de facto.  Under sommaren 2024 tar Lasse med sig sin katalog av älskade låtar och nya favoriter från Så Mycket Bättre ut på vägarna tillsammans med Johanna Beijbom & Michael Bäck band. Tillsammans är de redo att förtrolla publiken och skapa oförglömliga kvällar.

Entreprenören Lasse har startat studios, musikförlag och grammofonbolag, varit programledare i Sikta mot Stjärnorna och Diggiloo, som gjorde Lasse Holm till en folkkär programledare i TV. Det blev länken till nuvarande Diggiloo som är Sveriges största familjefest på sommaren och som han startade tillsammans med Torgny Söderberg (Diggiloo-Diggiley) och producenten Patrik Krall. Diggiloo firar 20 år 2023.

I september 2023 hade musikalen – De ́e ́det här vi kallar kärlek – premiär på Nöjesteatern i Malmö där Lasses musik till största delen ligger som grund till handlingen. Under 2023 var Lasse även aktuell i succéserien ”Så mycket bättre” på Tv4.

Boka Artisten

Erik Ohlsson

erik@jubel.se

Kommande evenemang

Se alla

Lasse Holm på Spotify