Ulrik Munther

2021 släppte Ulrik Munther konceptalbumet ”Put Your Self Out There”, det fjärde i ordningen. Albumet följer en tydlig tematik som kretsar kring att våga släppa taget och utmana sig själv, något som tydligt framkom i såväl artwork som en tillhörande kortfilm. Tillsammans med konstnären Simeon Frohm har han skapat flertalet verk som hör till albumet, såväl bilder som en skulptur. 

Ulrik Munther är sin ringa ålder till trots en av våra mest rutinerade artister och har under sin karriär turnerat i såväl Norden som USA.

– ”Put Your Self Out There” började som ett musikprojekt, men med hjälp av konstnären Simeon Frohm har även en visuell värld tagit form. Det handlar mycket om identitet. Innan man kan ställa ut sig själv nånstans behöver man ju hitta sig själv. Samtidigt som jag tror det är omöjligt att hitta sig själv/bli någon/något om man inte aldrig utsätter sig. Tankarna som inspirerat text och musik är även utgångspunkten för det visuella uttryck som växt fram, berättar Ulrik Munther om projektet.

Boka Artisten

Erik Ohlsson

erik@jubel.se

Kommande evenemang

Se alla

Ulrik Munther på Spotify