Events & Concepts

Lösningar skräddarsys, men resultatet förblir detsamma – en upplevelse som inte sällan hamnar på besökarnas årsbästalista. Jubels kärna har alltid varit upplevelser, oavsett om det gäller fysiska eller digitala event. Genom att tidigt producera digitala event lärde vi oss snabbt konsten att kombinera en publik på plats med en digital sändning, något vi brinner för och tror är här för att stanna!

Vad vi gör

Lösningar skräddarsys från fall till fall men resultatet förblir detsamma – en oförglömlig upplevelse som inte sällan hamnar på besökarnas årsbästalista.

Digitala Event
Under 2020 skakades live- och eventbranschen i fundamenten. I ett tidigt skede såg Jubel ett behov att snabbt utveckla den digitala delen av verksamheten. Utvecklingen ledde fram till den digitala festivalen Låt Live Leva, den digitala konsertarenan Dramatix, förläsningstjänsten Talkly och digitala konferenser åt bland andra OKQ8. Vi tror att den digitala arenan i framtiden kommer leva kvar och utvecklas sida vid sida av fysiska möten.

Hybridevent
Hybridevent en lösning för att sammanväva det digitala med det fysiska. Med hjälp av vår långa erfarenhet av att arrangera fysiska event, från konserter och festivaler till konferenser, fick vi under 2020 års restriktioner en möjlighet att vara kreativa. Tanken om hybridevent föddes under den digitala festivalen Låt Live Leva, där vi genomförde en konsert på ett hotell där gästerna kunde följa spelningen från sina rum. Ett annat exempel är att en konsert, konferens eller annat event kan följas online, men även på plats för ett begränsat antal publikmedlemmar.

Festivaler och koncept
Koncept är vår specialitet, vi producerar och leder projekt från små idé till verklighet, stora som små. Med hjälp av vårt Creative-team skapar vi en helhet, en känsla och realiserar koncepten till upplevelser. Vi har gjort en av Sveriges största festivaler HudikKalaset i över 10 år, vi har skapat en egen republik i festivalformat, Woodland, och vi har gjort flertalet unika event för en mängd bolag, från Diös till OKQ8. Att sätta ett koncept är att utgå från en känsla och sedan sprida den vidare – oavsett format.

Creative
Den kreativa delen av Brands Experience skapar innehåll till kampanjer. Från fotografering, logotyputveckling och rörligt material, bland mycket annat.

Studio
I Jubels flexibla studio kan vi göra allt från paneldebatter, kursdagar, föreläsningar, kick-off för personalen, produktlanseringar och mycket mer. Vi hjälper dig med hela processen från idé till resultat. Vi är engagerade, ambitiösa och ser alltid till att leverera bästa tänkbara innehåll, projektledning, flerkameraproduktioner, ljud- och ljusteknik, grafik och fler skräddarsydda detaljer. Självklart inreder vi studion så att den passar just ditt event.

Några av våra cases

Talkly

HudikKalaset

Woodland

Låt Live Leva

Diös

OKQ8

Zound Industries

World Cup Åre

Björn Lundén

Warner Music Sweden

Volvo Studio

Ifpi Sverige

Nationaldagen i Sundsvall

Läkarmissionen

Hudiksvalls Näringslivsbolag

Hälsingevind

Team

Festival & Event Manager

Annie Mellström

Project & Production Manager

Rebecca Fredriksson

Rebecca Fredriksson

Social Media Manager

Emma Bergendahl

Project Manager I Partner Relations

Caroline Ullman

Key Account Manager

Joanna Blomdell

Production Manager

Linus Hallberg