Events & Concepts

Vår Brand Experience-avdelning har utvecklats snabbt det senaste året och i dag är vi ledande inom event, både digitala, fysiska och kombinationen av de två – hybridevent. Vi gillar att jobba i både stora som små projekt och har en vilja att alltid hitta nya sätt för företag och varumärken att nå sin målgrupp med engagerande innehåll.

Vad vi gör

Vi skräddarsyr lösningar från fall till fall men resultatet förblir detsamma – en oförglömlig upplevelse som inte sällan hamnar på besökarnas årsbästalista.

Erfarenheterna vi har samlat på oss de senaste två åren har medfört att vi alltid lägger vikt vid de digitala möjligheterna, oavsett projekttyp. Vi tror självfallet inte att det digitala mötet kommer ersätta det fysiska, däremot har vi sett att kombinationen digitalt och fysiskt skapar helt nya möjligheter och större räckvidd. I den här nya eran har vi blivit experter på att skräddarsy kampanjer och lösningar för att på så vis skapa helt nya värden, där ROI alltid är garanterat.

Digitala Event
Under 2020 skakades live- och eventbranschen i fundamenten. I ett tidigt skede såg Jubel ett behov att snabbt utveckla den digitala delen av verksamheten. Utvecklingen ledde fram till den digitala festivalen Låt Live Leva, den digitala konsertarenan Dramatix, förläsningstjänsten Talkly och digitala konferenser åt bland andra OKQ8. Vi tror att den digitala arenan i framtiden kommer leva kvar och utvecklas sida vid sida av fysiska möten.

Hybridevent
Hybridevent en lösning för att sammanväva det digitala med det fysiska. Med hjälp av vår långa erfarenhet av att arrangera fysiska event, från konserter och festivaler till konferenser, fick vi under 2020 års restriktioner en möjlighet att vara kreativa. Tanken om hybridevent föddes under den digitala festivalen Låt Live Leva, där vi genomförde en konsert på ett hotell där gästerna kunde följa spelningen från sina rum. Ett annat exempel är att en konsert, konferens eller annat event kan följas online, men även på plats för ett begränsat antal publikmedlemmar.

Några av våra cases

Myhrer Ski Academy

Filmstaden

Hjärnfonden

Talkly

Diös

OKQ8

Zound Industries

World Cup Åre

Björn Lundén

Warner Music Sweden

Volvo Studio

Ifpi Sverige

Nationaldagen i Sundsvall

Läkarmissionen

Hudiksvalls Näringslivsbolag

Team

Corporate Events Manager

Joanna Blomdell

Joanna Blomdell

Brand Experience Production Manager

Linus Hallberg

Linus Hallberg

Sales & Account Manager - B2B Sales

Anjelica Eriksson

Anjelica Eriksson