fbpx

Viktor Norén

Snart släpps Viktor Noréns första soloalbum. Hittills har han släppt singlar med Lisa Nilsson och nu i april kom ”Sång till min bästa vän” med Klara Söderberg som gick direkt in på rotation på P4. Innan albumet kommer i höst väntas det mer musik från Viktor och framförallt en sommarturné tillsammans med honom och hans fantastiska band.

– Vi ska ge oss ut på ännu ett äventyr, mitt underbara band & jag. Kasta oss i armarna på sommar-Sverige. Väskorna hårt packade med spelglädje, värme, skratt, gråt och den evigt brinnande kärleken till musiken. Att få spela den & dela den är fortfarande det bästa som finns. Det är där och då i mötet med publiken som musiken börjar leva på riktigt. Där den får sin kropp & själ. Vi räknar ner med varje hjärtslag.

Viktor Norén är en etablerad artist, låtskrivare och producent med en imponerande meritlista. Hans tidigare framgångar inkluderar låtar som många gånger toppat listorna och belönats med platinautmärkelser. På senare år har han hyllats för sitt samarbete med brodern Gustaf Norén. Deras album, turnéer, julkonserter och senast TV-serien “Bröderna Noréns underbara resa” har fått beröm av både kritiker och publik, och de fortsätter imponera i alla sina projekt.

Under 2023 var Viktor en av jurymedlemmarna i Talang och spelade huvudrollen i musikalen “Hair” på Göta Lejon. Under året släppte han även singeln “Det är dig jag har väntat på” tillsammans med Lisa Nilsson, åkte på soloturné samt gjorde konserter och tv-programmet ”Den underbara resan” med brodern Gustaf. Nu står Viktor redo att släppa sitt första soloalbum, som han skapat tillsammans med Andreas Mattsson.

Boka Artisten

Erik Ohlsson

erik@jubel.se

Kommande evenemang

Se alla

Viktor Norén på Spotify