fbpx

HudikKalaset

HudikKalaset är sommaren 2024 tillbaka i Rådhusparken i centrala Hudiksvall. Precis som vanligt är det vecka 30 som kalashelgen går av stapeln och 26 och 27 juli skapar vi tillsammans sommarens bästa folkfest. Vi fyller 15 år och det firar vi med att just nu erbjuda kalaspriser i biljettshoppen! In och säkra din plats i detta nu!

Nu har vi nöjet att introducera hela FEM nya artister till årets Hudikkalas! Till den redan pampiga line-upen med Göteborgs egna Victor Leksell och ikonen Carola, säger vi varmt välkomna till:
De oförglömliga mello-vinnarna Marcus och Martinus som sparkar igång festivalen på lördagen följt av albumaktuella Maxida Märak. Varmt välkommen är också mello-debutanten Annika Wickihalder och välkommen tillbaka säger vi till vår elektriska dj-duo Rebecca och Fiona som spelade på Hudikkalaset redan 2016. Sist men inte minst VÄLKOMMEN A36 som skulle ha varit här 2022 men som då tyvärr fick ställa in i sista stund. Nu är han äntligen här och redo för att göra sin efterlängtade debut på Hudikkalaset-scenen!

LINE-UP 

Fredag 26 juli

Carola

Annika Wickihalder

Rebecca & Fiona

A36

Lördag 27 juli

Victor Leksell

Marcus & Martinus

Maxida Märak

Fler artister släpps snart men se till att säkra en plats till HudikKalaset 2024 redan idag för det här kommer bli en festival för historieböckerna. Varmt välkomna!

BILJETTER

Biljetterna till HudikKalaset 2024 säljs i olika biljettfaser. Första fasen har redan sålt slut så nu är vi inne i andra fasen. Se till att säkra en biljett redan idag för att få en biljett till det bästa priset. Biljetten är inte personlig men måste bytas in mot ett festivalarmband för att komma in på festivalområdet.

Pssst! Ungdoms- och barnbiljetterna är enbart giltiga om de löses in tillsammans med en ordinarie biljett och i målsmans sällskap.

HudikKalaset 2024 väntar på DIG!

LÄR MER OCH BOKA ERA BILJETTER HÄR