Låt Live Leva

Låt Live Leva är en digital festival som finns till för att främja artister, musiker och livescenen under den rådande pandemin i Sverige. Turnéer och konserter har ställts in vilket har lett till att artister förlorat en stor del av deras inkomst samt möjligheten att möta sina fans. Vi valde att försöka vända oron och osäkerheten till något fint och positivt och ge publiken möjligheten att njuta av livemusik och artisterna en möjlighet att nå ut till sina fans. Detta blev till Sveriges första digitala festival. Hittills har vi genomfört 15 festivaler i 10 olika städer. Vi har gjort festival-hotell, en sommarturné och samlat in pengar för att stötta de drabbade både på och bakom scenen. 

10 April 2021 genomförde vi vår största festival hittills då vi friade Låt Live Leva 1 år. 8 scener i 5 städer samt en fullspäckad festivalstudio fyllde en hel kväll full med digital livemusik.

Låt Live Leva har gästats av över 100 artister och spridit musikglädje i en rådande pandemi. Några av artisterna som gästat är bland annat Fricky, Sarah Klang, Gustaf & Viktor Norén, Daniel Adams-Ray, Miriam Bryant, Thomas Stenström, Sofia Jannok, Finess, Peg Parnevik, Molly Hammar, Sabina Ddumba & Janice, Movits, lennixx, Faal, Diskopunk och många fler.