Woodland

Jubels grundare Erik Ohlsson fick idén till Woodland för ett par år sedan då han var på en föreläsning om mindfulness. Det som fastnade hos honom var att en av orsakerna till stress var att samhället tillåter oss att göra vad vi vill, när vi vill och hur vi vill. Vi har så många val och detta leder till en enorm stress. Detta ville Erik överföra till ett nytt evenemang, en festival där man kommer som man är, får allt serverat och där man kan skärma av sig från alla dessa val. 

När pandemin kom och det mesta i våra scheman plötsligt var inställt fann Erik tiden att faktiskt utveckla denna idé och tillsammans med Annie Mellström och Sveriges bästa bartender Hampus Thunholm, mynnade alla dessa tankar ut i ett färdigt koncept. Vi åkte ut på en ö i Stockholms skärgård och byggde upp vår alldeles egna republik!  

Vad är det här då undrar ni?

Vi kallar det Republiken Woodland! En autonom kulturfristad som definieras av himmelsk mat, dryck och sinnliga musikupplevelser. Plats och position är och förblir okänd tills du fysiskt tagit plats i det förlovade landet.

Republiken styrs med fast hand av den handplockade regeringen vars fyra ministrar, en matminister, en dryckesminister och två musikministrar, skräddarsyr varje dygns helhetsupplevelse. Regeringens högsta prioritet är att utmana och behaga befolkningens alla sinnen. Tillsammans blev ministrarna en förstärkare till en magiskt naturupplevelse där natur, musik, mat och dryck i symbios skapade en så stark sinnesstämning att den brände sig fast, skakade om och lever sig kvar. Vi längtar till att öppna landets gränser igen. 

President
Republic of Woodland
Annie Mellström