fbpx

Woodland

Under pandemi-våren 2020 gick Jubel ut med nyheten om ett koncept som heter Woodland, ett äventyr som under ett dygn utmanar såväl som behagar alla sinnen. Woodland  beskrevs och bedrevs som en fristående republik dit man åkte för att få en exklusiv tillika intim kulinarisk upplevelse signerad den flerfaldigt prisbelönade matminister Sayan Isaksson, dryck utvald av den namnkunniga dryckesministern Hampus Thunholm samt underhållning undertecknat musikministrarna Viktor och Gustaf Norén. 

Landet öppnade gränsen 1-5 juli 2020 för 40 tillfälliga invånare per dygn. För att komma in i landet behövdes visum och giltig biljett.  Woodland 2020 upplevdes under ett dygn på en hemlig ö i Stockholms skärgård. Tillsammans blev ministrarna en förstärkare till en magiskt naturupplevelse där natur, musik, mat och dryck i symbios skapade en så stark sinnesstämning att den brände sig fast, skakade om och lever sig kvar.

Woodland är fortfarande en fristående republik som inte definieras av sin position utan av sitt äventyr. Plats och datum för nästa upplevelse av Woodland är okänd. Men vi längtar till att öppna landets gränser igen. 

President
Republic of Woodland
Annie Mellström