Recorded Revenue

Eftersom att vi tror på att independent är här för att stanna, jobbar vi som en korsning mellan skivbolag och reklambyrå. Vi skräddarsyr efter artistens behov och artisten behåller alltid kreativ kontroll och ägandeskap över sina verk.

Om Recorded Revenue

När det kommer till att släppa musik skiljer vi oss från traditionella skivbolag och låter artisten fronta musiken med sin egna label.

Vi kan erbjuda projektledning, strategisk marknadsföring och PR och paketering. Vi har kontinuerlig dialog med DSP:s (Spotify, Apple Music m.fl.), TV, radio, online-bloggar, influencers samt press och strävar alltid efter att skräddarsy kampanjer som sticker ut i bruset. Förutom PR & Marketing jobbar vårt kreativa team med musikvideos och innehåll och vårt team på Artist & Strategy jobbar för att koppla rätt varumärke med rätt artist.

BRAND PARTNERSHIPS
Med erfarenhet från såväl musikbranschen som event- och varumärkesbranschen sätter vi strategier för varumärket eller projektet och arbetar utifrån att se till att båda parters förväntningar såväl möts som överstigs, detta genom att skapa innehåll, göra PR samt rikta kampanjen mot den rätta målgruppen.

PR & MARKETING
Eftersom att vi jobbar som en korsning mellan skivbolag och reklambyrå går det utmärkt att anlita oss för exempelvis enbart PR & Marketing. Vi samarbetar med en drös andra skivbolag, management och artister som vill äga sin master till fullo. Målsättningen är att genom PR, marknadsföring och varumärkesbyggande skapa framgångsrika kampanjer. Vi utvecklar koncept skräddarsydda efter behov och målsättningen är att alltid bygga ett långsiktigt partnerskap.

Creative

Jubel Creative är en kombination av grafisk formgivning, foto och film. Med kunskap och erfarenhet kan de skapa allt från filmer, pressfoton och content ämnat för sociala medier till fysiska produkter som merchandise och affischer. Jubel Creative kan nyttjas som en extern enhet och göra uppdrag på konsultbasis, men arbetar även inhouse med artister i Jubels roster.