fbpx

Sweden Live 2024

Välkommen förbi oss på monter nr 26!

Showcase 2024

Jubel presenterar Maxida Märak, Division 7, Moreau och Moa Lignell!

16 januari
15:30 – Moa Lignell
Plats: Sara Kulturhus, scen 2
(under seminariet Tamara Carleton – Building a Moonshot Mindset)

18:30–01:00 Showcase
Moreau
Division 7
Plats: Sara Kulturhus, scen 1

17 januari
18:30–01:00 Middag, LiveApan Awards och Showcase
Maxida Märak
Plats: Sara Kulturhus, scen 1

Maxida Märak

Maxida Märak har äntrat det offentliga rummet med dunder och brak. Det är få som kan ha undgått hennes frekventa närvaro på spellistor och livescener, så väl som i våra TV-apparater och dagstidningar. Hon producerar hiphop på ett unikt och nyskapande sätt där Sápmi alltid är normen. Hon blandar hård rap, hookiga refränger och tunga elektroniska beats med sin magiska jojk. Något som ytterst få i världen experimenterat med förut.

I november släppte Maxida första låten ’Siri’ från hennes kommande album, som väntas i april.

Boka Maxida Märak

Division 7

Division 7 har lyckats med det som andra band bara drömmer om. Utan vare sig draghjälp från ett stort skivbolag eller exponering i etablerade musikmedier har bandet fångat en betydande lyssnarskara i Sverige som bara fortsätter att växa. Division 7 har beskrivits som ”stora i smala kretsar” men har sedan debutalbumet ”Paradis Garage” börjat ta klivet mot att bli något mycket större än så. Albumet från januari 2023 hyllades av såväl kritiker som lyssnare och har omnämnts som bland annat ”det bästa som kunde hända musiksverige” och ett album som ”väcker pånyttfödd tro i en hel genre”.

Boka Division 7

Moreau

Bandet Moreau dök i våras upp i TV4 i samband med Bröderna Noréns hyllade program, där de charmade och hänförde tittarna med sin musikalitet och starka uttryck. Under sommaren som gått har Moreau gästat Viktor Norén vid hans spelningar i bland annat Gränna och på Mosebacke och på hemmaplan har de dragit stor publik på sina egna konserter.

Moreau är kända i bluegrasskretsar för sin musikfestival i Gränna och har musiken i sitt DNA. Under tre generationer har genuiniteten varit signumet och själen i det de skapar. Inspirationen kommer ifrån allt från 1800-tals folkmusik till modernare Americana. Men själen i musiken är alltid viktigast att förmedla för dem.

Boka Moreau

Moa Lignell

Det är tveklöst så att Moa Lignell tillhör den skara av artister som alltid sätter hantverket låtskriveri i första rummet. Alltsedan genombrottet som tonåring har hennes fallenhet för att sätta ord på sitt eget liv, såväl som det runtomkring, uppvisats på flertalet album under eget namn. Därtill har hennes texter fått liv genom andra artister, inte minst via Melissa Horn och Sonja Aldén, vilka båda har sjungit in hennes sånger.

Det kommande året fortsätter Moa Lignell på den väg som hon började färdas på för knappt två år sedan, och det väntar ny musik. Först ut är singeln ”Dit jag går”, en berättelse om kärlek, uppbrott och att se tillbaka med en klarare blick, vilken släpptes i fredags.

Boka Moa Lignell

Vill du boka en artist?

Våra festivaler & konsertkoncept

Koncept är vår specialitet, vi producerar och leder projekt från små idéer till stora event och tvärtom.  Vi ser en helhet, en känsla och realiserar koncepten till upplevelser. Idéerna kan skilja sig från att sätta Musikkvällar på ett kalfjäll, att sprida Blomstertid över landet till att Låta Live Leva genom en hel pandemi. Vi har gjort en av Sveriges största festivaler HudikKalaset i över 12 år, vi har skapat en egen republik, Woodland, i festivalformat och vi har gjort en helt egen festival till ett företag. Att sätta ett koncept är att utgå från en känsla och sedan sprida den vidare – oavsett format med målet att skapa minnen.

Ellen Krauss på Ljugarn

En kväll för LeMarc

Hoojafest

Blomstertid

Musikkväll på Kalfjäll

Sommarscen på Ystegårn

HudikKalaset

Woodland

Låt Live Leva

Hälsingevind

Brand Experience - vår andra sida

Jubel Brand Experience är en nytänkande kreativ byrå som arbetar med att skapa engagerande innehåll och helhetsupplevelser. Låt ert varumärke skina i rampljuset, skapa gemenskap inom företaget eller nå er målgrupp genom innovativ strategi och konceptutveckling. Vi producerar festivaler, konferenser, livesändningar, prisutdelningar och mycket mer.

Northvolt

Sudio – Aurora Live @ Dalhalla

Gyllene Hjulet

SBAB

Myhrer Ski Academy

Filmstaden

Hjärnfonden

Talkly

Diös

OKQ8

Zound Industries

World Cup Åre

Björn Lundén

Volvo Studio

Nationaldagen i Sundsvall