Sweden Live 2023

Vi är så glada att äntligen få träffa er arrangörer efter 3 långa år. På den här sidan kan du bl.a. hitta årets showcase-artister, läsa om samtliga artister och projekt samt boka möten med någon av oss. Välkommen förbi oss på monter nr 19, plan 1!

Showcase 2023

Jubel presenterar Cornelia Jakobs och Annika Wickihalder!
Speltider:

24/1 kl 20:00 – Annika Wickihalder @ The Tivoli
25/1 kl 22:15 – Cornelia Jakobs @ Clarion Hotel Sea U

Cornelia Jakobs

När de sista tonerna av ”Hold Me Closer” ringde ut i Melodifestivalen dröjde det inte lång tid innan Cornelia Jakobs gick från favorittippad till favorit. Efter ett hyllat framträdande i Turin påbörjades en omfattande turné för att stilla ett skriande behov av att höra en av vårt lands mest intressanta röster just nu.

Totalt har det blivit över 60 spelningar på scener som Gröna Lund, Liseberg, Storsjöyran, Mosebacketerassen och på Sentrum scene, en av by:Larms största scener, och turnéstopp i bland annat Berlin och Hamburg innan turnén avslutades med en slutsåld spelning i London. Cornelia Jakobs har även hunnit med att koras till Rockbjörnens drottning – prisad för såväl ”Årets genombrott” som ”Årets låt” och tilldelades även priset för Årets låt på Musikförläggarnas pris.

2022 var dock bara startskottet i framgångssagan som stavas Cornelia Jakobs  under 2023 väntas mer musik signerad artisten och hon befinner sig just nu i studion och arbetar med sitt debutalbum.

Boka Cornelia Jakobs

Annika Wickihalder

Via Schweiz, Spanien, Söderhamn och gospellinjen på Mellansels Folkhögskola hamnade Annika Wickihalder nyligen i rampljuset på bästa sändningstid. Genom att tolka såväl tidlös soul från den amerikanska södern som svenska klassiker i sällskap av Viktor Norén nådde hon en pallplats i årets Idol. Med en röst som bevisligen behärskar en bred repertoar lyckades hon övertyga inte bara juryn utan även åskådarna i tv-sofforna. Nu är det hög tid för Annika att ta nästa steg i artistkarriären, med siktet på egen musik 2023.

Boka Annika Wickihalder

Vill du boka en artist?

Våra festivaler & konsertkoncept

Koncept är vår specialitet, vi producerar och leder projekt från små idéer till stora event och tvärtom.  Vi ser en helhet, en känsla och realiserar koncepten till upplevelser. Idéerna kan skilja sig från att sätta Musikkvällar på ett kalfjäll, att sprida Blomstertid över landet till att Låta Live Leva genom en hel pandemi. Vi har gjort en av Sveriges största festivaler HudikKalaset i över 12 år, vi har skapat en egen republik, Woodland, i festivalformat och vi har gjort en helt egen festival till ett företag. Att sätta ett koncept är att utgå från en känsla och sedan sprida den vidare – oavsett format med målet att skapa minnen.

En kväll för LeMarc

Hoojafest

Blomstertid

Musikkväll på Kalfjäll

Ystegårn

HudikKalaset

Woodland

Låt Live Leva

Hälsingevind

Brand Experience - vår andra sida

Jubel Brand Experience är en nytänkande kreativ byrå som arbetar med att skapa engagerande innehåll och helhetsupplevelser. Låt ert varumärke skina i rampljuset, skapa gemenskap inom företaget eller nå er målgrupp genom innovativ strategi och konceptutveckling. Vi producerar festivaler, konferenser, livesändningar, prisutdelningar och mycket mer.

Northvolt

Sudio – Aurora Live @ Dalhalla

Gyllene Hjulet

SBAB

Myhrer Ski Academy

Filmstaden

Hjärnfonden

Talkly

Diös

OKQ8

Zound Industries

World Cup Åre

Björn Lundén

Volvo Studio

Nationaldagen i Sundsvall

Team Jubel

ARTIST BOOKING

PRODUCTION

ARTIST AND STRATEGY

FESTIVALS & CONCEPTS

BRAND EXPERIENCE

RECORDED REVENUE, CONTENT & MARKETING

AGENCY SUPPORT